Wie is APRO 3D?


Opgericht door Désiree in 2017. APRO 3D een vervolg van een succesvol onderzoekproject dat is ontwikkeld in de Innovatie Studio van Inholland Delft.

APRO staat voor “Animal” “PROsthetics”. Désiree is iemand die het verschil kan maken in de diergeneeskunde volgens Marcel Nollen. Tevens vindt de Jury van de Wij Inholland Award 2018 dat Désiree een doorzetter en visionair is. Het onderzoeksproject APRO is een interessante crossover van de opleiding Dier-en veehouderij met het innovatielab bij Inholland Delft. Nooit eerder heeft iemand van een “Groene” opleiding deze stap gezet naar de techniek.

Maak kennis met de oprichter.

Désiree

Bachelor of Science (B.Sc.) Studierichting: Dier en veehouderij (Animal Husbandry) Nu ben ik bezig met een Bachelor of Education (B.Ed.) om mijn lesbevoegdheid te halen. Mijn interesses zijn technologie en innovatie in de diergeneeskunde. Met name de toepassing van 3D-scannen en 3D-printen. Daarnaast zou ik leerlingen en studenten graag iets willen leren op het gebied van van Agri, Food & Life Sciences. Educatieve lespakketten maken is ook een van mijn doelen voor de toekomst.

Our Team

They All Joined Us!

Hondjes

Binky

Dog

Yorkshire Terrier 

Djoys

Dog

Yorkshire Terrier 

Bokito

Dog

Yorkshire Terrier